Zanglessen

Ik ontdekte dat mijn zoektocht naar de perfecte techniek mij nu in staat stelt om mensen met allerlei zangniveaus en stemproblemen te kunnen helpen.

Ieder mens is uniek en vanuit die gedachte zijn er ook geen 2 lessen hetzelfde.

Omdat ik op een zeer praktische manier les geef zijn mijn leerlingen al snel bezig met het zingen van stukken. Deze worden zowel door mij als door de leerling uitgekozen . Voorwaarde voor de muziekkeuze is dat het zingbaar moet zijn en je er (op een leuke manier) iets van kunt leren. Dat kan zowel technisch als muzikaal zijn. Het maakt niet uit of je nu van Metal, Pop of Klassiek houdt. De basis blijft hetzelfde. Daarom ook veel aandacht voor de adem(steun) en de flexibiliteit van de stem. Er is natuurlijk de mogelijkheid om de zangles op te nemen waardoor thuis studeren extra makkelijk wordt.

Een zangles bestaat uit ademtechniek/-beheersing, inzingen, techniek oefeningen voor juist stemgebruik en het werken aan een muziekstuk (zowel technisch als muzikaal).

Daarnaast is er indien mogelijk ieder jaar een leerlingenpresentatie met begeleiding van een pianist.

Naast de individuele les is er natuurlijk de mogelijkheid voor groepslessen. Liefst niet meer dan 3 personen omdat er anders te grote niveauverschillen kunnen zijn en de persoonlijke aandacht tekort schiet.

Om er zeker van te zijn dat mijn manier van lesgeven bij je past en om een idee te krijgen waarmee ik je op zanggebied kan helpen ben je altijd welkom voor een vrijblijvende proefles. Die kun je per mail of per telefoon aanvragen. Het kost niets behalve wat tijd…