Welkom

Niets raakt mensen zó als muziek. Het kan oorstrelend of oorverdovend zijn. Je kunt er vrolijk, boos, verdrietig van worden. Wat het ook is de menselijke ziel wordt erdoor geraakt. Dat aan mensen over te brengen is al jaren mijn streven. Ik probeer mensen te raken door zelf te zingen, door het geven van zangles en door het laten zingen van mensen in koorverband als dirigent.

Mijn naam is Janine Heuts – van den Wittenboer. Door mijn eigen (jarenlange) zoektocht naar de juiste manier van zingen heb ik de beste manier gevonden om dat anderen te leren. Het streven is om je eigen stem optimaal te laten klinken met alleen de noodzakelijke inspanning. Men zegt vaak dat zingen hard werken is. Dat klopt tot op zekere hoogte maar het blijkt vaak dat ontspanning en loslaten nog veel belangrijker zijn. Met mijn persoonlijke manier van aanpakken heb ik al vele jaren succes. Of je nu jong bent of al van rijpere leeftijd bent, van klassiek of populair houdt, dat maakt geen verschil.

Ontspanning. Zangles. Zelfontwikkeling. Zingen. Muziekles. Veghel. Privéles. Sopraan. Mezzosopraan. Alt. Tenor. Bariton. Bas. Klassieke muziek. Lichte muziek. Opera. Operette. Koorzingen. Koorscholing. Dirigeren. Zangtechniek. Ademtechniek.. Ademproblemen. longen. covid-19. stemtherapie. ademverbetering. adembeheersing. herstel. ademproblemen. middenrifproblemen. aangetaste ademhaling.